ВИДЕО: Огромен билдер полуде и го нокаутираше судијата

Како може вчера да победам, а денеска НЕ, како? Тоа беше аргументот на побеснетиот грчки боди-билдер Јанис Магнос кој скоро сигурно ќе добие доживотна суспензија, откако бесен и незадоволен на судиската одлука на „Дијамантскиот Куп“ во Атина, го нокаутира судијата. Веројатно фрустриран од резултатие, тој не прифати никакво извинување и го патосира судијата.

untitled

Покрај спортската казна која го очекува, Магнос може и приватно да биде тужен од страна на судијата.

Коментари

Популарно