(ВИДЕО) ПОТЕГ КАКО ИЗВАДЕН ОД „МАТРИКС“: ММА-борец ги шокира и својот противник и целата публикa

Борбата меѓу Рафаел Физијев и Сорграв Печинди се одржа во рамките на финалето на турнирот Маи Таи, а на социјалните мрежи стана хит само поради еден потег.

Имено, Физијев успеа со неверојатна вештина да избегне еден удар со нога зададен од страна на противникот, што многумина ги потсети на сцените од култниот филм „Матрикс“ и зафатите што главниот протагонист Нео ги правеше во овој серијал.

Погледнете во продолжение...

Коментари

Популарно