ФОТО: Воен хермелин пред Skopje City Mall

Воен хермелин паркиран пред скопскиот Сити Мол.

Военото возило е дел од рекламната кампања за мега популарниот „Fast and furious 8“ кој се прикажува во Синаплекс.

Коментари

Популарно