По трагедијата која се случи во семејството Којиќ - се огласи и Кеба

Уште во март оваа година јавноста беше изненадена од веста дека Северина е бремена. Вчера беше објавена веста дека снаата на Кеба го изгубила бебето, а конечно се јави некој од семејството и да раскаже што се случува. 

Магазин „Свет“ ја објави веста дека Северина Којиќ го изгубила бебето. По оваа вест, се огласи нејзиниот свекор Драган Којиќ, кој тврди дека ништо од тоа не ее вистина, па ни приказната дека Северина била бремена. 

- Ништо од тоа не е вистина. Кога ќе биде точно ќе дознаете прво или од мене или од Северина. Читате глупости, рекол за Свет Кеба. 

Коментари

Популарно