Јелена Спенџарска е жртва на ниски страст?

Суспензијата на водителката Јелана на утринската емисија на Канал5, е сеуште актуелна во јавноста. Токму затоа познатата македонска новинарка, Јордана Ивановска – Јоци, јавно ѝ изрази поддршка на  Спенџарска која поради некоректен однос со гледач во својата емисија е суспендирана од работа.

Имено Јоци на својот Фејсбук профил ја напиша следнава порака упатена до Спенџарска:

Коментари

Популарно