ВИДЕО: Вака денеска изгледа некогаш најубавиот хотел на Преспанското езеро

Некогаш најубавиот од комплексот хотеи во Отешево, хотелот „Европа“, денеска не потсетува на своите луксузни денови. Претворен е во руина и пополека се распаѓа. Погледнете што остана од него:

Коментари

Популарно