ФОТО: Порта на сред улица во Скопје!

Фотографиите од скопската населба Тафталиџе, веднаш до Топлификација, покажуваат како инвеститорот на градежен објект, речиси на средина улица си поставува порта!

Испратено од Виктор

Коментари

Популарно