ФОТО: Најубавата македонска апсолвентка

Една од најубавите македонски пејачки, Симона Попоска, ја грабна дипломата и го заслужи називот Д-р. Симона Попоска, време дојде и да прослави за тоа.

Синоќа убавата пејачка ја прослави својата апослветнска вечер заедно со своите колеги, а фотографиите од подолу сведочат за нејзината убавина.

Коментари

Популарно