ЖЕШКО ФОТО: Со кого се прошета Мелита во центарот на Скопје

Мелита Ракичевиќ си најде идеално друштво за прошетка низ Скопје. И двете уживаат во убави парчиња гардероба и обожаваат да се фотографираат. Токму така и дознавме дека се дружеле. И Мели и Накова објавија фотки на социјалните мрежи.

Коментари

Популарно