ВИДЕО: Си купил NIKE патики за 12 евра, но стигнало ова - изненадувањето следи

Кинески фабрики, продавници и сајтови на големо продаваат брендирана фалс роба, но законот ги гони.

Сепак Кинезите најдоа начин како да продаваат брендирана роба, без никој да не се посомнева дека се работи за фалсификат.

Коментари

Популарно