ФОТОГРАФИЈАТА на Кајамкоски и синчето што ги изнасмеа сите негови фанови

Иако поодамна го нема во јавноста, Даниел Кајмакоски често знае да ги израдува своите фанови со по некоја фотографија на социјалните мрежи. Најчесто фотките се од неговата најнова животна улога, улогата на татко во која Даниел и тоа како се пронајде.

Оваа фотка ги насмеа сите негови обожаватели:

Коментари

Популарно