ВИДЕО: Го покажа задникот без гаќички – Студиото во ШОК!

Во новата емисија „Ѕвездите на Гранд Специјал“, свој перформанс имаше Индира Арадиновиќ Инди. Таа ја зиведе својата песна „Чка космичка“, а нејзиниот настап беше исклучително провокативен.

Инди мешаше со задникот, кој, баш е голем. Наизглед, под фустанот немаше гаќички, кои најверојатно ги симнала пред емисијата.

Како тоа изгледаше, погледнете на снимката:

Коментари

Популарно