ФОТО: Почина Босанац, но набрзо оживеа!

Лажната вест за смртта на Драган Стојковиќ Босанац  вчера со брзина на светлината се рашири на Интернет. Лагата беше пласирана преку лажен профил на пејачот Армин Дедиќ.

Информацијата веднаш почнала да се шири на Интернет, а тоа ја разбесне ќерката на Босанац која веднаш ја демантираше веста. Потоа и пејачот се обрати до јавноста велејќи дека веста била објавена на лажен профил и дека не знае кој го направил тоа.

Коментари

Популарно