И Миле Паника е среќен што Вардар остана без спонзор, но не очекуваше вакви коментари

Миле Паника го исмеа повлекувањето на Самсоненко како спонзор од спорсткиот колектив Вардар, но тоа не наиде на позитивни коментари на Твитер.

Коментари

Популарно