ВИДЕО: Колку километри можете да поминете со празен резервоар?

Секому понекогаш му се случува да му светне сијаличката во автомобилот која предупредува на недостиг на гориво, но таквите ситуации би требало да ги избегнувате бидејќи препорачливо е секогаш да го одржувате нивото на горивото во резервоарот.

Екипа на „Car Throttle“ сакала дда открие колку нивната 17 години стара Хонда Акорд може да помине откако светнала сијаличката за резерва. Резултатите ќе ве изненадат...

Коментари

Популарно