ФОТО: Мелита го оптегна бикинито со огромните гради

Поранешната водителка Мелита Ракичевиќ сега е на нова дестинација за одмор.

Мелита моментално ужива во Турција, па како што е редот се пофали со фотографија.

Свртена од позади, во шарено здолниште и кратка топ маичка, таа позира во луксузниот хотел. Дали е со нејзиното ново момче, Мелита не открива, но со сигурност како што и самата напиша ужива во патувањата.

Коментари

Популарно