ФОТО: Македонската Карлеуша обичниот костим го вовлече во задникот

Ја нарекуваат македонската Карлеуша, а во својата уникатна провокација, доста потсетува на српската дива

Марина Тошиќ, со секоја  нова фотографија на социјалните мрежи е празник за очи за посилниот пол, па така меѓу најновите објави повторно бомбардира со провокација, само овој пат со задникот..

Коментари

Популарно