ФОТО: Адам Лабунски специјално за девојка му приреди шоу пред соседите!

Пејачот Адам Лабунски сепак срцето го има резервирано за својата русокоса девојка со која е заедно речиси две години. Неговата сакана го поддржува во се што прави, а според последната објава на неговиот Инстаграм, очигледно таа е мотив плус за тој да биде во топ форма.

Освен пеењето, мускулите се главна преокупација за долгокосиот пејач, кој секојдневно споделува разголени фотографии од своето мускулесто тело.

Овој пат за промена, наместо од теретана или плажа, Адам се расоблече среде свое маало и тоа специјално за девојка си. Застана пред порти, па и на соседите им покажа кој е тука главен.

Коментари

Популарно