ВИДЕО: Најневеројатната СООБРАЌАЈКА снимена со камера!

Несреќата која изгледа како сцена од цртан филм се случила кога Лиз Бил од Сафилд за време на бура се враќала дома со своите деца.

Налетала на соборена бандера од која виселе кабли под напон. Автомобилот под сплет од чудни околности завршил вака - погледнете го видеото:

Коментари

Популарно