(ВИДЕО) Кристијан поминал половина свет за да ја изненади својата девојка, а нејзината рекација е дефиниција за љубов

Понекогаш и најмалото изненадување е доволно девојката да се почувствува сакана, а кристијан отишол чекор подалеку и ја поминал скоро половина планета за лично да и честита оденден на својата девојка.

Кристијан Иличиќ од Хрватска се наоѓа во раните триесети години  и за него може да каже дека е вистински авантурист и светски патник затоа што до сега поминал скоро 70 земји.

Завршил нформатика, а имал доволно умешност па знаел како своето знаење да го наплати. Всушност, од продавање на акции во една фирма  заработил доволно пари за патувања.

Во меѓувреме ги продолжил своите патувања со својата вереница Андреа, но неодамна, токму за нејзиниот роденден, биле раздвоени. Дали било проблем што во тој момент се наоѓале илјадници километри еден од друг? Не, ниту најмалку.

Одлучил лично да отиде кај неа во Вајоминг во САД и тоа во костим на еден лав. И дал порака за која Андера знаела дека е од Кристијан, но не ни помислувала дека под костимот се крие всушност тој.

Нејзинат реакција е дефиниција на чиста љубов, а видеото кое го поставил тој на својот Фејсбук профил до сега е прегкледано околу милион пати.

Коментари

Популарно