(ВИДЕО) ЗАСТРАШУВАЧКА МОЌ НА ПРИРОДАТА: Погледнете како УРАГАНОТ корне кров од зграда

Ураганот Ирма со себе донесе масовно уништување на југот и централниот дел на Флорида, предизвикувајќи огромни штети.

Едно од застрашувачките видеа од уништувањето во неделата го прикажува моментот кога силен ветер како хартија корне кров од една зграда во Мајами.

Погледнете...

Коментари

Популарно