(ВИДЕО) Стаклото на мостот во Кина кој се наоѓа на висина од 1.180 метри почна да пука и да се крши

Стаклениот мост во Кина кој се наоѓа на висина од 1.180 метри е одличен за оние кои сакаат да почувствуваат „малку“ адреналин. Но, сега е збогатен со детал поради што е уште пострашен.

На мостот во еден од словите ставиле делчиња стакло, така што кога одите преку мостот, изгледа како да пука.

Значи, мостот не пука, иако така изгледа и звучи.

Погледнете…

Коментари

Популарно