ВИДЕО: Се чукна со автомобилите, но што се случи кога излегоа на улица?

Од Русија често ни доаѓаат видеа од насилство во сообраќајот, па ова видео ќе биде големо изненадување за сите вас.

На една раскрсница во Краснодар се случила мала незгода кога се судриле „шкода“ и „мерцедес“.

Возачите веднаш излегле од автомобилите, но она што се случило потоа ќе ве изненади…

Коментари

Популарно