ФОТО: Вака во младоста изгледал „Ѕверката“ од „Сексот и градот“

Иако денеска има 62 години, актерот Крис Нот, кој се прослави во улогата на „ѕверката“ од „Сексот и градот“, сеуште мами воздишки од понежниот пол.

Кога серијата беше во врвот на гледаноста, половина од жените го сакаа, а половина го мразе, но сите сметаа дека е привлечен.

Сепак, Ѕверката не бил Ѕверка и кога бил млад. Всушност ретко кој би го познал. Погледнете фото од младоста на Крис Нот:

Коментари

Популарно