ВИДЕО: Како да го затоплите вашиот дом без повисоки сметки?

Доаѓа зимата, а со неа и повисоките сметки за парни, електрична енергија или сезона на греење со дрва. 

Ако имате проблем со затоплувањето на својот дом и астрономските сметки, вистинско време е да го испробате овој трик кој ќе ви заштеди пари.

Покрај многубројните предлози за стедење на интернет се појави овој трик кој ги воодушеви сите.

Имено, станува збор за заштитна фолија со меурчиња која можете да ја поставите на сите стаклени површини.

Како што е наведено во видеото, ако не сте во можност да издвоите пари за алуминиумски или ПВЦ прозори и врати, оваа фолија е вистинското решение.

Таа работи како изолатор а вооедно ќе ја зголеми температурата во вашиот дом.

Коментари

Популарно