(ФОТО) По Розга, Стјепан Хусар ја љуби Лола Атанасова

Хрватската поп-пејачка Јелена Розга, по раскинувањето на врската со Сјепан Хаусер од „2 челос“, си фати ново момче. Но, и Сјтепан не е сам. Хрватските медиуми веќе наголемо пишуваат за новата девојка на Стјепан, Лола Атанасова, која е пијанистка и потекнува од Русија, но со години живее во Америка.

Коментари

Популарно