(ФОТО +18) Чичолина направи хаос во Србија, покажа гради во утринската емисија

Поранешната италијанска порноѕвезда ги шокираше гледачите на утринската програма, кога во живо, на телевизија со национална фреквенција, која е достапна и во Македонија, ја спушти маицата и ги покажа градите.

Популарната Чичолина разговараше со уредникот на телевизија „Хепи“, Миломир Мариќ, кому му призна дека има силикони во градите.

– Градите ми се пластични – рече таа, а потоа го праша Мариќ дали може да покаже пред камерата.

Чичолина ги покажа градите и на пресконференцијата. Таму зборуваше и за својот излет во политичките води, кога била дел од италијанскиот парламент.

– Многумина беа против мене. Во парламентот за пет години се борев за закони за сексуална слобода, сексуална едукација во училиштата, против убивање на животни – рекла Чичолина.

Коментари

Популарно