(ВИДЕО) Заев пред Влада: Заврши времето на локалните шерифи

Во своето обраќање по првиот круг од локалните избори, Зоран Заев кажа дека пораката од народот е испратена. „Народот даде поддршка за раст и развој на Македонија. Даде поддршка за едно општество за сите“.

Заев соопшти дека „во град Скопје водиме со 21.800 гласа“.

Премиерот Заев нагласи дека со победата носи и огромна одговорност: „Граѓаните ќе ги кажуваат нотите, ние ќе свириме по нив. Заврши времето на локалните шерифи“

Коментари

Популарно