(ВИДЕО) Мајка и е од Дебар, татко и од Гостивар - денес е една од најпознатите пејачки во Америка

Мајка и е од Дебар, татко и од Гостивар. Таа е родена во Македонија во 1989 година и живеела тука до својата шеста година. Албанката Bebe Rexha или Блета денес е една од најпознатите пејачки во Америка.

Коментари

Популарно