(ВИДЕО) Снимка од која ќе ви застане здивот: Камион за малку ќе прегазеше дете

Еден возач на камион во Норвешка објавил видео на кое се гледа неверојатната реакција на колегата кој се наоѓал во спротивниот правец. Имено, едно дете излегувало од училишниот автобус и се обидувало да ја премине улицата.

Само и исклучиво благодарејќи на реакцијата на возачот, детето останало живо и здраво, а малкумина би се снашле на истиот начин.

Коментари

Популарно