ФОТО: Кога нема фотошоп, Карлеуша е полна целулит!

Славните у убави жени, секако имаат маани, но  ги разубавуваат фотографиите што ги ставаат на своите социјални мрежи, користат бројни филтри и фотошоп, а Јелена Карлеуша не е исклучок. Но, во јавноста се појавија фотографии на кои се гледа целулитот на нејзините нозе.

Многумина по овие фотографии прокоментираа дека ова е доказ дека Карлеуша е само обична жена и дека не би требала да го крие целулитот со разни филтри бидејќи вистината секогаш излегува на виделина.

Коментари

Популарно