(ФОТО) Го паркирала автомобилот и оставила порака до паркинг сервисот - нивниот одговор го воодушевил регионот

Девојка по име Николина од Нови Сад го паркирала својот автомобил и заминала на испит. На шофершајмната оставила порака, за во случај да дојдат луѓето од паркинг сервисот. 

- Ве молам немојте да ми го кревате автомобилот, имам испит. Фала однапред, напишала оваа студентка. 

Кога се вратила, ја чекала уште една хартија . Меѓутоа тоа не била казна, туку порака на која пишувало: 

- Ние бевме и ќе дојдме повторно. Ако не биде 8- ца ќе ја кренеме, гласел одговорот на нејзината порака која многу ја израдувало. 

Оваа фотографија стана хит во регионот.

Коментари

Популарно