ВИДЕО: Стојанче Ангелов го сака Љубчо Георгиевски за претседател на ВМРО ДПМНЕ

Долгогодишниот член на ВМРО ДПМНЕ, Стојанче Ангелов во изјава за Канал 5 изјави дека Љубчо Георгиевски е витински кандидат за лидер на најголемата опозициска партија.

Коментари

Популарно