ФОТО од ДРОН: Колку грѓани собра ВМРО на Маршот за правдина и Татковината?

На денешниот Марш за правдината и Татковината, организиран од ВМРО ДПМНЕ, се собра многу поголем број на подржувачи од претходните денови.

Без никаква намера да симулираме со наши проценки, ви нудиме фотографија од дрон  од која можете сами да видите колку граѓани го поддржаа маршот.

Коментари

Популарно