(ФОТО) Не знаевме ни дека постои - сестрата на Брена неверојатно наликува на пејачката

Ретко кој знае дека една од најголемите ѕвезди на југословенските простори, пејачката Лепа Брена, има и брат и сестра.

Нејзината сестра Факета Стојановиќ  ретко се појавува во јавностаи медиумите.

Факета заедно со својот сопруг живее во Канада веќе 20 години, а погледнете колку само наликува на својата сестра:

Коментари

Популарно