(ВИДЕО) И Мерлин сигурно ќе биде воодушевен: Марко Бошњак повторно ја изненади публиката - маестрална изведба на најголемиот хит

Марко Бошњак е детето кое никого не остава рамнодушен - дете со ангелски глас, на публиката стана познат и како победник на регионалното музичко шоу „Пинкови ѕвездички“. 

Чудо од дете, така сите го нарекоа за време на музичкото натпреварување, повторно позитивно ја изненади публиката.

Во студиотот на Амил Лој ја сними во живо песната „ Да је туга сњег“, големиот хит на Дино Мерлин. 

Веруваме дека ќе уживате во преубавата интерпретација на малиот Бошњак.

Коментари

Популарно