(ВИДЕО) Бесни Руси на улица: Таксист нападна пешаци, веднаш зажали што излезе од колата

Многу пати до сега сме биле сведоци дека на улиците во Русија се случуваат многу луди и чудни работи, а и оваа ситуација не е многу поинаква. Еден возач на такси возило нападна пар кој минуваше на пешачки премин, но неговото агресивно однесување не остана незабележано, па случајните минувачи се вмешаа за да ги одбранат пешаците…

Коментари

Популарно