Како да знаете дека некој мисли на вас?

Дали се случило неодамна некој да ви падне на ум? Пред да ја избришете таа мисла, разгледајте ја можноста дека во тој момент и тие мислат на вас. И двајцата не сте свесни, но вашите мисли можеби се обидуваат да ви кажат нешто подлабоко.

Морате само да го толкувате начинот на комуникација, наместо да обрнете внимание на други работи како телевизија или интернет. Телепатската поврзаност помеѓу два ума има некаква вистина во себе.

Сите го чувствуваме тоа. Дури и кога сме изолирани, тоа е она што нѐ поврзува со оддалечени места и луѓе. Како да знаете дека некој мисли на вас?

Оваа смешна линија на комуникација може да се случи помеѓу љубовници, пријатели или со секој со кого се чувствувате блиски. Кога размислувате за некого премногу интензивно, ќе можете и да им се обратите.

Како да знаете дека некој мисли на вас? Еве неколку знаци:

Ако нечија ментална слика одеднаш се појавува во вашиот ум и тоа баш од никаде-некаде, постои голема можност таа личност да мисли на вас.

Ако некого не сте виделе подолго време, а одеднаш почнувате да размислувате за нив, можеби вашиот ум се обидува да ве приближи кон нив. Ве предупредува да се најдете со нив и да се потсетите на старите добри времиња.

Можете да почувствувате и ненадејно чувство на вина во вашиот ум и да чувствувате немир. Кој е изворот на тоа чувство? Кога психички сте синхронизирани со некого и тие чувствуваат тага затоа што не ве виделе и тие чувства се нормална појава. Тоа може да се случи со изгубена љубов или оддалечен роднина.

Може да се случи веднаш по раскинувањето, затоа што во тој периодот и двајцата се уште се длабоко поврзани.

Едноставно можете да ги признаете тие чувства и да продолжите со вашиот живот или можете да ја искористите можноста повторно да се поврзете со некого.

Вашите инстинкти нека ве водат до вистината. Тоа е единствениот сигурен начин. Верувајте во нивните необични начини на комуникација.

Коментари

Популарно