ВИДЕО: Склекови на пешачки на Партизанска во Скопје

Веќе неколку пати сме пишувале и објавувале видеа на младиот Македонец, Мако Росс. Овој пат Јутјуберот објави компилација од, како што тој вели, глупости низ Скопје, за 2.000 претплатници на неговиот канал. 

Погледнете:

Испратено од Мако

Коментари

Популарно