ВИДЕО: „Амазон Бенд“ со кавер на „Лутка“ за среќна нова година

Амазон бенд ја преработија "Lutka" од САРС во опуштена акустична верзија. За аудиото се погрижи Петар Хаџиев а видеото е дело на Кристијан Ѓоргиев од KG production. Ова е втор официјален кавер од нив со коj ја честитаат новата година на сите и ве покануваат да бидете гости на нивните настапи

Испратено од Мартин

Коментари

Популарно