Боки13 претепан на „млечен“: Ме влечеше како куче и ме клоцаше!

Откако пред 7 дена новинарот Зоран Божиновски напиша текст, во кој со прилог судкса одлука го обвини Бојан Јовановски дека и должи 50.000 евра на Санда Перковска, Боки13 реши да одговори на обвинувањата, јавно преку Фејсбук.

Во стаусот Боки13 пишува дека не само што тој не бил виновен што концертот и парите пропаднале, туку се сложил, без потпишан договор претходно, да и ги врати парите на Санда, но во подолг рок. Меѓутоа, не сам што ги вратил парите, туку бил малтретиран, психички и физички. 

Коментари

Популарно