ФОТО: Сите и завидувааат на задникот, но погледнете го нејзиниот тренинг

Џеј Ло со години ја носи титулата „најдобар задник во светот“ а според фотографиите кои може да ги видиме, очигледно до неа не се стига лесно.

Со тегови од неколку десетици килограми Џеј Ло ја одржува формата.

Па дами, ако сакате тело како Џенифер на речи си 50 години, знаете што треба. Врзете ги патиките и на вежбање.

Коментари

Популарно