ФОТО: Кретен на годината!

Иако фотографиите се снимени на 5ти Јануари, сметаме дека ваков „херојски“ потфат мора да се обелодени:

Од каде влегол во ГТЦ и што бара таму, за нас останува мистерија

Коментари

Популарно