Видео од снимањето на дел од фотосесиите за новиот календар 2018

Биџеј Продукција во 2017-та година имаше низа на успешни проекти од Видео продукција и маркетинг сервис на фирми во државата и надвор, како што беше изработка и монтажа на видео спотови на фирми за спортски и тереснки возила, архитетктонски фирми за елитни домови, помош во филмски монтажи и видеа од домашната сцена дури и до луди журки на море.

На 31- ви декември минатата година неочекувано излезе и видеото од подготовката на доста провокативниот календар на Биџеј Продукција кој од деновиве сеочекува да се продава во продавниците на Југотон ..

Погледнете видеото за новиот календар 2018 …

Коментари

Популарно