Велес вечерва погоден од земјотрес

Земјотрес ја стресе Македонија вечерва во близина на градот Велес.

Земјотрес од 2,6 степени по Рихтер вечерва се почувствува во Македонија, на 6 километри од Лозово, на седум од Велес и на 44 километри од Скопје.

Земјотресот бил осетен во 19 и 7 минути.

Коментари

Популарно