Докторката Билјана Николова нудела секс на своите пациенти

Билјана Николова - Траск е докторка од Австарлија која на своите пациенти им нудела сексуални услуги по преглед на нивните гениталии.

Таа на еден од многуте пациенти прво го прегледала а потоа му понудила секс. 

Целата работа почнала да излегува на виделина кога еден од пациентите во 2015. го открила неговата сопруга, а набргу многу мажи се јавиле како "жртви" на докторката.

Оваа докторка поради непрофесионално однесување е суспендирана на три месеци. Како што пишуваат медиумите, таа била во близок личен однос со пациентите, на кои им нудела секс, медицински совети и резултати на крв преку Фејсбук.

По три месеци суспензија таа ќе мора да заврши курс за медицинска етика на сопствен трошок и да стекне практично искуство кај професионален ментор во траење од 18 месеци.

Коментари

Популарно