ВИДЕО: Полицијата му пишала казна на американски воен конвој

Законо е еднаков за сите и мора да се почитува. Барем така е во Германија. Сообраќајната полиција на Германија сопрела воен конвој на американската армија и притоа му пишале казна и ги исклучила од А4 автопатот. 

Шест тенкови на американската армија биле превезувани од страна на приватен превозник со кого имале склучен договор, но германските сообраќајци утврдиле дека товарот е над дозволеното и дека нема уредна документација. 

Коментари

Популарно