ФОТО: Груевски со семејството на зимување во Маврово

Поранешниот премиер и екс претседател на ВМРО ДПМНЕ, Никола Груевски е на Маврово. Облечен во ски одело, гојзерици, волнена капа на глава и топли ракавици, Груевски се забавува и се рекреира заедно со ќерките. Тој одкако се повлече од лидерската позиција, рече дека ќе има повеќе време за семејството.

Коментари

Популарно