ФОТО: Како функционира забраната на Шилегов за возила на Водно?

Забраната на градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, за движење на возила на Водно за време на викенд, со која планината требаше да биде пешачка зона, воопшто не функционира. Овие фотографии се снимени денеска. Погледнете:

Испратил: Златко

Коментари

Популарно