како и таа да ужива во анален секс?

Станува збор за позата „Matterhorn“ при која контролата на брзината, аголот и длабочината на пенетрацијата се кај жената.

Станува збор за поза во која мажот се наоѓа позади жената, но таа е во малку поисправена положба. За достигнување на таа цел се потребни неколку перници на кои таа ќе може да го потпре своето тело, а нејзиното торзо да биде поисправено во агол од 45 степени во однос на подлогата на која се наоѓа. Во оваа положба мажот лесно ќе може да продре во неа, обезбедувајќи и за двајцата взаемно задоволство.

Немојте веднаш да помислите дека се работи за обичен Доги стајл, бидејќи во овој случај геометријата е на ваша страна. Иако мажот е зад вас, исто како во класичната поза, оваа поза му овозможува на вашето тело многу подобар и поправ агол. Со "Matterhorn" имате можност да се мрдате напред-назад, додека вашиот партнер само се „одбива“ од вас. 

Пробајте пред да продрете во неа да го стимулирате нејзиниот анус со што ќе направите да биде порелаксирана и отворена за целосно да го прифати задоволството.

Не заборавајте да користете многу лубрикант и да дозволите таа да ја има контролата на пенетрацијата за да не ја повредите.

Коментари

Популарно